Cattery Blue Eldar

British

Life without cats is no Life
Mandy's Verhaal.

Mandy is bij ons komen wonen op 8 augustus 2003, van af de eerst minuut was ze onafscheidelijk van Merlijn haar grote vriend. Samen hebben ze de eerste show's gedaan. En in 2004 kreeg Mandy haar eerste nestje waar haar dochter �owyn een kitten van was en bij ons bleef wonen.
Mandy was altijd een zeer zelf bewuste poes, een poes die heel trouw was, je overal volgde hele nachten op mijn hoofdkussen sliep.

Mandy heeft bij ons 3 nestjes gekregen en daarna heerlijk kunnen genieten van haar pensioen. Helaas voor ons en haar voor een te korte tijd. Haar niertjes werkten niet meer goed en daarvoor stond ze onder toezicht bij de dierenarts. In november 2010 ging ze steeds verder achteruit. Tot we in februari moesten beslissen om afscheid te nemen. Wat een vreselijk besluit om te moeten nemen, maar om haar zo afhankelijk te zien en steeds minder haar zelf te zien zijn en niks meer kunnen was ook niet wat we voor haar wilde.
Maar op 24 februari hebben we toch dit besluit moeten nemen en nu zeggen we het was de goede tijd. Als we terug kijken op die dag en het afscheid, heeft onze lieverd ons laten merken dat het goed was precies het juiste tijdstip. Heel vredig en rustig is ze ingeslapen. Zelfs nu na al die tijd mis ik haar nog enorm. En soms is het net of ik haar terug zie in haar kleindochter Susie, dezelfde ogen en dezelfde karaktertrekjes.
Mandy leeft niet alleen voort in onze harten maar vooral ook in haar kinderen en kleinkinderen. Dit is toch een nalatenschap waar wij enorm dankbaar voor zijn.
Dag lieverd we missen je nog evenveel als de dag dat we afscheid namen.