Cattery Blue Eldar

British

Life without cats is no Life
Merlijns Verhaal.

Op deze pagina wil ik u kennis laten maken met Merlijn, voluit Gandalf Merlijn van het Witteveen. Merlijn is op 15 januari 2002 geboren te Drenthe en kwam op 8 april 2002 bij ons wonen. Vanaf de eerste Seconde dat wij elkaar in de ogen keken waren we verknocht aan elkaar.
 
Liefde op het eerste gezicht. Merlijn was dikke maatjes met Mandy die als klein hummel van goed 14 wkn bij ons kwam wonen en onafscheidelijk, samen voedde hij met haar ons eerste nestje op en verwelkomde Blossom en hield een toeziend oog op de opgroeiende Eowyn en Blossom.
 
Een liefde die ruw onderbroken werd na goed 3 jaar. Want het noodlot sloeg toe in 2005 Merlijn was net 3 jaar geworden, en het ging niet echt goed met hem, na de diagnose HCM is het rap bergafwaarts gegaan en hebben we hem moeten laten gaan. Woorden schieten nog steeds te kort. Want Merlijn was een zeer bijzondere kat voor ons. We weten en voelen dat hij nog altijd bij ons is, en dat hij soms nog meelift op mijn schouder. En zorgt dat ik attent blijf op mijn meiden en hun kleintjes. Hij waakt over ons als onze beschermengel .